Project Residentie Henri

Ontwaken met de zon op je gezicht, ontbijten met een leuk uitzicht, heerlijk kokerellen in een open keuken, ’s avond nog een wandeling maken naar het centrum of sporten op de piste om erna lekker te ontspannen in de gezellige woonkamer.

Residentie “d’ oude schuur”

Uniek concept van 5 budget appartementen in Waregem (Desselgem) met individuele garages.

  • Desselgem behoort tot Waregem, doch hier zijn de grondprijzen nog betaalbaar
  • Enkel 10% registratie op grondwaarde (in plaats van 21% BTW)

 

Woonproject Ter Biest , Waregem

 

 

Project Bieststraat Waregem

Deze moderne comfortabele 3-gevelwoning is de droomwoning voor elk gezin: op fietsafstand van het bruisende centrum van Waregem terwijl men volop kan genieten  van de gezellige en rustige dorpsfeer op De Biest. Perfecte verbinding met alle scholen (op 100 m van lagere school), winkels, warenhuizen, het nieuwe Business Park en de ring rond Waregem/aansluiting autoweg Kortrijk-Gent-Brussel. De woning omvat 3 mooie slaapkamers, en wordt instapklaar verkocht. De grote vensters zorgen voor extra lichtinval.  Er is een tuin en carport.

Muidepoort Oost, Roeselare

Grote ruimtes, veel lichtinval, alle comfort, een eigen gesloten garagebox of parkeerplaats, dicht bij het centrum, winkels, scholen, stadspark,….. Wat kan een mens nog meer verlangen ? Investeer en/of woon in één van deze 4 knappe energievriendelijke budgetvriendelijke stadswoningen met naar keuze 3 tot 5 grote slaapkamers. Elke woning is voorzien van een tuintje.

 

Muidepoort West, Roeselare

Zorgeloos werken en wonen in een stad, dicht bij winkels en scholen. Kom wonen in een van deze 3 comfortabele slim ingerichte, budgetvriendelijke geschakelde stadswoningen, met naar keuze 3 of 5 mooie slaapkamers. De middelste woning heeft een garage en mooi terras. De buitenste woningen hebben een tuintje met parkeerplaats. Geniet met volle teugen wat een bruisende stad als Roeselare allemaal te bieden heeft.

Project Kerkdreef,
Beveren-Leie

Deze prachtige 3-gevelwoning is zeer centraal gelegen op 200m van de markt van het rustige en sympathieke Beveren-Leie, deelgemeente van de bruisende stad Waregem. Deze woning met een laag EPC, voldoet aan alle comfort en wordt instapklaar verkocht. Het heeft 3 mooie slaapkamers, 2 bergingen en een grote zolder waar eventueel nog 2 extra kamers gemaakt kunnen worden. Er is een zonnige tuin met extra uitgang achteraan. Het biedt voldoende plaats voor het creëren van een parkeerplaats/carport/garage voor 1 tot 2 wagens.  Op wandelafstand van de lagere school, bakkers, winkels. Goede bereikbaarheid/verbinding naar Kortrijk, Waregem en Roeselare. De indeling kan eventueel nog aangepast worden.

 

Residentie ‘t Meihof Waregem

Ontwaken met de zon op je gezicht, ontbijten met een leuk uitzicht, heerlijk kokerellen in een open keuken, ‘s avonds nog een wandeling maken naar het centrum of in de groene omgeving om erna lekker te ontspannen in de gezellige woonkamer.