D’Oude Schuur update!

Het nieuwe project residentie D’OUDE SCHUUR op de Gentseweg te Desselgem is opgestart. Heden worden de oude gebouwen gesloopt. In november plaatsen we eerst de 8 garages en begin januari de 5 appartementen (waarvan reeds 3 verkocht).

Meer

Project Izegem afgewerkt

Op woensdag 9 juni werden rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland 8 prefab garages , elk 16500 kg zwaar, aangevoerd via uitzonderlijk vervoer. Tegen de middag was de klus geklaard en konden de nieuwe eigenaars hun garage reeds binnenrijden. Momenteel zijn 6 van de 8 garages verkocht.

Meer

Update Residentie Ter Biest Waregem

De 3 prachtige appartementen, allen met 2 slaapkamers,  zijn , met uitzondering van de afwerking binnenin, bijna volledig klaar voor verkoop. De mooie afwerking en de doordachte architectuur spreken voor zich ! Wonen in De Biest is BETAALBAAR wonen in een stad met de rustige landelijke sfeer van een dorp. Perfect gelegen op een boogscheut van de grote ring en

Meer

DDC Projecten zoekt gronden, afbraakpanden, woningen, magazijnen …

DDC PROJECTEN is dringend op zoek naar gronden, afbraakpanden, woningen, magazijnen,… Dit voor renovatie  en nieuwbouw. Daarom worden op verschillende plaatsen in de regio Waregem-Kortrijk-Izegem publiciteitsborden geplaatst. Heeft u een eigendom te koop of u kent iemand die een eigendom verkoopt, neem dan zeker contact met ons op.

Meer

Nieuw Project Autogarages, Izegem

DDC bv start weldra de bouw van 8 grote gesloten autogarages in het centrum van Izegem : vlot bereikbaar en kwalitatief gebouwd. Een aanrader voor bewoners en/of investeerders .

Meer

Nieuw Project Desselgem/Waregem

DDC Projecten start weldra een nieuw project te Desselgem/Waregem : centrale ligging aan betaalbare prijzen !

Meer

Update Ter Biest

Aannemer Lapeirre Bouw start midden april met de ruwbouw van project “Ter Biest” in Waregem. De (ruw)bouw van 1 woning en 3 appartementen zal ongeveer 6 maanden innemen.

Meer

MUIDEPOORT WEST UPDATE

Eind 2019 werd dit project van 3 woningen opgeleverd en konden de eigenaars er hun  eerste Kerst vieren.

Meer

MUIDEPOORT OOST is volledig uitverkocht

MUIDEPOORT OOST is volledig uitverkocht: welkom aan de nieuwe bewoners/eigenaars!

Meer

Start van project “Ter Biest” in Waregem

De slopingswerken van het nieuwe DDC-project te Waregem zijn gestart. Weldra starten we de bouw van 3 stijlvolle 2-slaapkamer appartementen met allen een individueel groot terras of tuin. Dit woonproject op het marktplein van De Biest omvat tevens 4 garages en 1 3-gevel woning. Eigentijdse architectuur van Demey Architecten uit Ingelmunster. Voorverkoop start weldra. 

Meer