We Willen Perfect Rapport

Apetrots op deze ploeg, streeft ook sponsor DDC PROJECTEN BV naar een perfect rapport door kwalitatieve appartementen aan te bieden tegen betaalbare prijzen.

Meer

Nieuw project 2024/2025

Na een geslaagde verkoop van residentie Henri 1&2, investeert DDC PROJECTEN BV opnieuw in Waregem. Weldra start men met het ontwerp van een kleinschalige residentie in het Gaverke, op een boogscheut van centrum Waregem.

Meer

Update residentie Henri 1 & 2

Ondanks het slechte weer van de laatste 2 maanden, vlotten de werken behoorlijk goed. Onze hoofdaannemer heeft maar een kleine achterstand opgelopen waardoor de oplevering eind dit jaar/begin volgend jaar nog steeds haalbaar blijft. Momenteel is reeds 75% verkocht

Meer

Sponsor Basket Wielsbeke

DDC PROJECTEN BV is ook op sportief vlak actief en sponsort met trots  Basket Wielsbeke.

Meer

Project residentie “HENRI” gestart !

Het startsein is gegeven ! Momenteel worden  de oude gebouwen aan de Henri Lebbestraat 36 + 38 te Waregem (kant centrum) gesloopt om begin september te starten met de bouw van 10 ruime en energievriendelijke appartementen, 2 handelsruimtes en 12 individuele bovengrondse garages. Wij voorzien dat de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen eind 2024. Momenteel is ongeveer 50% verkocht.

Meer

Weldra nieuw project in centrum Waregem!

DDC PROJECTEN BV start weldra met een nieuw project in centrum Waregem. Op wandelafstand van het centrum, de sportvelden en de Expo worden +- 10 appartementen, 2 handelsruimtes en  +- 19 garages gebouwd. Dossier in ontwikkeling.

Meer

Residentie D’ OUDE SCHUUR bijna klaar !

De appartementen in residentie D’ OUDE SCHUUR zijn bijna klaar voor oplevering. De omgevingswerken werden pas uitgevoerd en binnenin worden de laatste afwerkingen voltooid. Appartementen en garages zullen worden opgeleverd tweede helft januari. DDC is erin geslaagd om met deze realisatie te bewijzen dat betaalbaar wonen in groot Waregem nog perfect mogelijk is. Alle appartementen zijn energie-zuinig en hebben een

Meer

Start project “D’ OUDE SCHUUR”

Wel met wat vertraging, maar project residentie “D’OUDE SCHUUR” is opgestart. Hier komen weldra 5 budgetvriendelijke appartementen waarvan er heden reeds 2 verkocht zijn. Ideaal voor investeerders of voor starters (als doorgroei appartement) Het is de bedoeling dat de wooneenheden tegen eind 2022/begin 2023 bewoonbaar zijn. Plannen te bekijken onder rubriek “TE KOOP”.

Meer

D’Oude Schuur update!

Het nieuwe project residentie D’OUDE SCHUUR op de Gentseweg te Desselgem is opgestart. Heden worden de oude gebouwen gesloopt. In november plaatsen we eerst de 8 garages en begin januari de 5 appartementen.

Meer

Project Izegem afgewerkt

Op woensdag 9 juni werden rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland 8 prefab garages , elk 16500 kg zwaar, aangevoerd via uitzonderlijk vervoer. Tegen de middag was de klus geklaard en konden de nieuwe eigenaars hun garage reeds binnenrijden. Momenteel zijn 6 van de 8 garages verkocht.

Meer